Bijeen in het groen

 

Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

 

Bij een in het groen

Op 3 mei 2017 is St Ambrosius samen met SWOVE gestart met “Bij-een in het groen”. In het kader hiervan biedt St Ambrosius aan bijvoorbeeld mensen met een lichte vorm van dementie of mensen die eenzaam zijn de mogelijkheid om te genieten van het buiten zijn, van gezelligheid, samen koffie drinken en wellicht om samen dingen te doenDit geeft hen de mogelijkheid om hun kring te vergroten.

 

Dit samen “Bijeen” zijn vindt plaats bij de BijenBerkt op woensdag- en zaterdagochtenden van 10 tot 12 uur. Mensen die hiervoor belangstelling hebben kunnen zich hiervoor aanmelden of informatie inwinnen bij St Ambrosius (telefoon 06 25303945, email bijenberkt@gmail.com) of SWOVE (Carolien van der Heijden telefoon 040-2540046, email c.heijden@swove.nl, www.swove .nl).

Mensen die mee willen helpen bij het tot stand komen van de tuin of mee willen helpen bij “Bij-een in het groen” zijn van harte welkom en kunnen contact opnemen per email bijenberkt@gmail.com of een keer langs komen op een woensdag of zaterdag morgen.