Bij-een in het groen

Bij-een in het groen

By Leo Hendriks 2017-05-21

Op 3 mei 2017 is St Ambrosius samen met SWOVE gestart met “Bij-een in het groen”. In het kader hiervan biedt St Ambrosius aan bijvoorbeeld licht dementerenden of mensen die eenzaam zijn de mogelijkheid om te genieten van het buiten zijn, van gezelligheid, samen koffie drinken en wellicht om samen dingen te doen, liefst buiten natuurlijk. Dit geeft hen de mogelijkheid om hun kring te vergroten.

Dit samen “Bijeen” zijn vindt plaats bij de BijenBerkt op woensdag- en zaterdagochtenden van 10 tot 12 uur. Familie­leden of bekenden die hiervoor belangstelling hebben kunnen zich hiervoor aanmelden of informatie inwinnen bij St Ambrosius (telefoon 0630758410, email bijenberkt@gmail.com) of SWOVE (Carolien van der Heijden telefoon 040-2540046, email c.heijden@swove.nl, www.swove .nl).

Mensen die mee willen helpen bij het tot stand komen van de tuin of mee willen helpen bij “Bij-een in het groen” zijn van harte welkom en kunnen contact opnemen per email bijenberkt@gmail.com of een keer langs komen op een woensdag of zaterdag morgen.

comments

comments for this post are closed